Bestel nu
0
Vanwege enorme drukte zit onze webshop op sommige dagen helemaal vol, vandaar dat niet altijd alle verzenddagen beschikbaar zijn.

Buiten dat onze koekjes leuk en lekker zijn om cadeau te doen aan vrienden of familie, zijn onze koekendozen en trommels ook een origineel relatiegeschenk. Bijvoorbeeld voor jarige collega’s of als bedankje na samenwerkingen. We kunnen een bijpassende gepersonaliseerde boodschap meesturen in de trommels. Voor grote bestellingen kan je dan ook altijd contact met ons opnemen! Meer weten over de mogelijkheden? Klik hier of stuur ons een e-mail naar [email protected].

Geen paniek. Mocht je je bestelling willen wijzigen, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Dit kan door te bellen naar onze winkel 020-7750510 of stuur een e-mail naar [email protected].  

De webshop is vooral bedoeld voor mensen die niet naar de winkel kunnen komen en toch van onze koekjes willen genieten. Voor het afhalen van onze koekjes hoef je dan ook geen bestelling te plaatsen. Onze winkel is elke dag geopend van 10:30 tot 18:30 en we bakken de hele dag door verse koekjes.  

 

Onze verjaardags- en hartjeskoeken moeten wel via de webshop besteld worden voor afhalen, omdat wij deze alleen op bestelling maken.  

 

Heb jij een grote bestelling? Dan is het natuurlijk fijn als wij dit vooraf weten. Je kan dan bellen naar 020-7750510 of mailen naar [email protected], dan zorgen wij dat de koekjes op het gewenste tijdstip voor je klaarstaan! 

Op dit moment verzenden wij van maandag t/m donderdag. Je hebt de koekjes in principe 1 dag na de verzenddatum in huis.

Als je vandaag vóór 16:00 besteld, verzenden we jouw koekjes indien gewenst de volgende dag (afhankelijk van de geselecteerde verzenddatum). Bij het bestellen in de webshop kan je de gewenste verzenddatum kiezen. Bezorging op zondag en maandag is niet mogelijk.

Wij werken samen met DHL om de koekjes bij jullie te bezorgen. In 98% van de gevallen leveren zij de koekjes de dag na de verzenddatum. Helaas komt vertraging vanuit DHL soms ook voor. Wij hebben hier geen invloed op en kunnen daarom geen bezorgdatum 100% garanderen. Als je de koeken echt op een specifieke tijd en dag nodig hebt, raden wij aan een extra dag eerder als verzenddatum te kiezen

Wij werken samen met DHL om de koekjes zo snel mogelijk bij jou thuis te bezorgen. In principe heb je de koekjes de volgende dag in huis. Bij extreme drukte of andere onvoorziene redenen kan het voorkomen dat de bestelling vertraging oploopt in het sorteercentrum. Omdat wij dit zelf niet in de hand hebben kiezen wij ervoor om een verzenddatum te kiezen. Wij kunnen je dan ook de zekerheid geven dat we de koekjes op de gekozen verzenddatum bakken en meegeven aan DHL.

 

In principe worden de koekjes de volgende dag tussen 08:00 en 19:00 bezorgd.  

De koekjes blijven het lekkerste in onze koektrommel of een andere luchtdichte verpakking buiten de koeling. Wil je de koekjes langer dan 5 dagen bewaren? In de vriezer blijven de koekjes tenminste 2 maanden goed.  

Onze koekjes zijn tenminste 5 dagen houdbaar. Als je de koekjes lang bewaart raden wij het aan om de koekjes op te warmen. Leg de koekjes dan 2 minuten in de oven op 180°C. Laat de koekjes vervolgens 4 minuten rusten. In de vriezer blijven de koekjes tenminste 2 maanden goed. 

 

Let op: leg de koekjes niet op een rooster, omdat ze dan uit elkaar kunnen vallen. 

EI: Al onze koekjes bevatten ei.  

GLUTEN: Al onze koekjes bevatten gluten. Wij hebben op dit moment helaas geen glutenvrije opties. 

LACTOSE: Wij werken met witte-, melk- en pure chocolade in al onze koekjes. Deze chocolade bevat lactose. Wij hebben geen lactosevrije opties.  

NOTEN: Het witte chocolade macadamia-, hazelnoot- en pepernoot koekje bevatten noten. Wij werken met noten in onze winkel, waardoor de andere koekjes wel sporen van noten bevatten.  

 

Voor andere vragen over de ingrediënten van onze koekjes, kunt u een e-mail sturen naar [email protected]. 

 

Al onze koekjes zijn veilig om te eten als je zwanger bent.
Verder gebruiken wij alleen natuurlijke ingrediënten zonder toegevoegde geur-, kleur- en smaakstoffen.